Amberlo daje Ci wiele możliwości w zakresie zarządzania użytkownikami. Możesz dezaktywować lub usunąć użytkownika, aby nie mógł się już logować do Amberlo.
Jak dezaktywować lub usunąć użytkownika?
Uwaga: Tylko administrator Amberlo może dezaktywować lub usuwać użytkowników.
1. Przejdź do ustawień Amberlo:

2. W menu po lewej stronie wybierz Zarządzaj użytkownikami:

3. Wybierz użytkownika, którego chcesz edytować i kliknij przycisk Dezaktywuj lub Usuń tego użytkownika:

Film instruktażowy „Jak dezaktywować użytkownika w Amberlo?”

W efekcie ta osoba nie będzie mogła się już zalogować do Amberlo (otrzyma powiadomienie e-mail), ani przez stronę internetową, ani przez aplikacje mobilne. Nie będzie można przypisywać do niej żadnych danych ani zadań, ale cała historia jej aktywności zostanie zachowana, podobnie jak własność spraw, kontaktów czy leadów. W razie potrzeby możesz później przypisać je innym użytkownikom.
Uwaga: Po dezaktywacji użytkownika jego token API również zostanie zmieniony – co spowoduje wyłączenie wszystkich integracji, które miał aktywne w Amberlo.
Możesz aktywować dezaktywowanego użytkownika w dowolnym momencie:
Przejdź do listy Użytkownicy, kliknij przycisk z trzema kropkami
obok wybranego dezaktywowanego użytkownika i kliknij Aktywuj:

Przeczytaj więcej o zarządzaniu użytkownikami.
Mamy nadzieję, że to ułatwi Ci korzystanie z systemu. Jeśli masz pytania lub uwagi, napisz do nas na adres support@amberlo.io. Zawsze chętnie Ci pomożemy!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie przez AI, dlatego może zawierać błędy.